Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Az LG 140 centiméter képátlójú OLED tévét mutat be a CES-en

2012.01.11. 17:32 TESZTPAD.HU

 

Az LG a 2012-es CES-en mutatja be először a kivételesen éles és természetes színeket megjelenítő, 55 hüvelyk képátlójú OLED tévéjét

 

Budapest, 2012. január 10. – Az 55 hüvelyk (140 cm) képátlójú LG OLED TV-t az idei Szórakoztatóelektronikai kiállításon (CES) mutatja be az LG Electronics. A jövő televíziójának számító készülék a gyártó 4-színű pixel (4-Color Pixels) és színfinomító (Color Refiner) technológiájának, valamint az LG Display fejlett OLED panelének ötvözésével jött létre. Az LG OLED TV lenyűgözően természetes színeket produkál, ráadásul az ára sokkal alacsonyabb, mint amit hagyományos gyártási technológiával el lehetett volna érni.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Az LG Electronics és az LG Display közötti szoros együttműködés eredményeképpen kifejlesztett termék egyrészt az OLED technológia összes előnyét magában hordozza, másrészt jelentősen alacsonyabb előállítási költséggel készül, mint amit a meglévő OLED gyártási eljárással biztosítani tudnánk.” – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. „Az OLED egyértelműen az otthoni szórakoztatóelektronika és tévénézés jövője, ezért az LG rendkívüli erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy ezt az izgalmas technológiát minél több emberrel megismertesse.”

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr383537461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása