Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Új zászlóshajók a Samsung IT-flottájának élén

2012.01.11. 16:55 TESZTPAD.HU

 

Budapest, 2012. január 10. – A Samsung a Consumer Electronics Show-n mutatta be új felső- és csúcskategóriás notebookjait és monitorjait, amelyek nemcsak teljesítmény, hanem a dizájn, illetve a hordozhatóság területén  kiemelkedőek. A készülékek illeszkednek a Samsung Smart megoldásaihoz, hiszen akár kábel nélkül is kommunikálnak más eszközökkel. http://www.samsungces.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monitorok

A legjobb képminőség elérése érdekében az új 9-es sorozatú monitor a Samsung Natural Color Expert technológiáját használja, így a színek és tónusok élénkebbek, és a több mint egy milliárd szín még valósághűbben jelenik meg a kijelzőn. A csúcsminőséget garantálja, hogy minden egyes képernyő kalibrálását a Samsung szakemberei maguk végzik el a gyártás utolsó szakaszában. 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr953537373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása