Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Mobilfejlesztők, figyelem: hamarosan indul a Mobile Developers Day

2012.01.25. 00:00 TESZTPAD.HU

 

Az idei MDD-nek február 8-án ezúttal az Aréna Pláza mozija ad otthont. Az előadások a startup cégek lehetőségeire, illetve a multiplatform technológiák témája köré szerveződnek, a Samsung pedig komoly bejelentéssel készül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elmúlt egy év fényesen mutatja, hogy a mobilos felületek, illetve az arra épülő üzlet vált ez egyik legfontosabb hívó szóvá. A telefonok, illetve táblagépek mostanra már olyan számban kerültek a felhasználók kezébe, hogy nem létezhet vállalkozás, termék, szolgáltatás mobilos felület, vagy mobilos applikáció nélkül.

Itt a szakmáé, a fejlesztőké a terep

A Mobile Developers Day 2012 azoknak a fejlesztőknek, érdeklődőknek, fejlesztő cégek vezetőinek szeretne segíteni, akik nem akarnak kimaradni ebből a nagy sebességgel pörgő piacból. Ebben elsősorban szakmai, valóban a fejlesztésekről, azok buktatóiról, csapdáiról, az esetleges sikerreceptekről szóló előadásokkal szeretnénk segíteni, de nem titkolt cél az sem, hogy nálunk egymásra találhat a fejlesztő, a startup és a megrendelő.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr913745617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása