Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Motorola legújabb szabadalmi céljai az iPhone 4S és az iCloud

2012.01.27. 00:34 TESZTPAD.HU

 Az Apple - Motorola per még 2010 októberben kezdődött, többek között a vezeték nélküli technológiák miatt. Az eljárás végeredménye, hogy a Motorola okos telefonok nem sértik az Apple szabadalmakat. A Motorola Mobility annyira fel lelkesedhetett a győzelmen (ami még két hete sem történt), hogy máris újabb szabadalmi pert indított az Apple ellen. Kérve a bíróság intézkedését az iPhone 4S és az iCloud szolgáltatások ügyében, amit szerintük az Apple jogtalanul használ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgy tűnik az Apple sorban vereséget szenved a Motorolával szemben. Nemrég Németországban rendelkezett úgy a bíróság hogy az Apple sérti a Motorola adatcsomag átviteli technológiáját.

A Motorola Mobility nem hagyja abba, folyamatos nyomás alatt tartja az Apple-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr803874801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása