Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Schneider Electric és a Cisco új, átfogó épület és adatközponti energiamenedzsment megoldást mutatott be

2012.02.20. 21:32 TESZTPAD.HU

Budapest, 2012. február 20. – A Schneider Electric, az energiamenedzsment szakértője a Cisco legfontosabb európai IT és kommunikációs konferenciáján, a Cisco Live-on bejelentette partnerségének szorosabbra fűzését a Cisco-val, a világ vezető networking vállalatával. A két cég a köztük meglévő együttműködés kibővítésének keretében az energiamenedzsment megoldások portfóliójának jelentős kiszélesítését tervezi. A bejelentés a nemrég bevezetettSchneider Electric Torana alkalmazás szerverhez kapcsolódik, mely integrálja a Schneider Electric EcoStruxure architektúráját és a Cisco® EnergyWise™ fejlesztését. A Cisco® Intelligent Network alkalmazásával az említett szoftverek maximalizálják az üzemeltetés energiahatékonyságát az informatikai környezetben. Ezáltal is támogatja a vállalkozásokat energiamenedzsment céljaik elérésében. A Schneider Electric a Cisco Live eseményen az általa bemutatott fejlesztéssel demonstrálta a koncepció hatékonyságát.

 

 

 

 

 

 

Schneider Electric StruxureWare for Data Centers Suite Cisco UCS Manager Plug-In

A StruxureWare Data Center Operations szoftvercsomag segítségével a vállalatok magasabb energiahatékonysággal menedzselhetik adatközpontjukat, illetve áthidalhatják az IT és az épületek közti kommunikációs réseket. A Cisco UCS™ menedzser szoftver beolvasztásával egy komplett adatközponti infrastruktúra menedzsment (DCIM) eszköz áll a felhasználók rendelkezésére. A StruxureWare Data Center Operations tulajdonsága, hogy az energiaellátási, hűtési és hálózati kapacitások, valamint a rendelkezésre álló hely alapján javaslatot tesz egy új szerver elhelyezésére. 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr104150291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása