Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Az ARCTIC bemutatja: Alpine 64 PLUS - AMD

2012.02.20. 21:34 TESZTPAD.HU

Az Arctic Alpine 11 Plus Intel processzor hűtője hatalmas sikert aratott megjelenésekor. A gyártó engedve a sok felhasználói megkeresésnek, miszerint az AMD felhasználók is szeretnének egy olyan kompatibilis verziót, ami ugyanolyan kiváló teljesítmény-aránnyal rendelkezik, piacra dobta az Alpine 64 PLUS AMD-s processzor hűtőjét.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annak érdekében, hogy kielégítse a piaci igényeket, az Arctic bejelentette az  Alpine 64 PLUS hűtőt, az AMD-sek számára. Eltekintve attól, hogy szinte néma, az Alpine 64 PLUS továbbfejlesztett hűtési teljesítménye100 Watt. A hűtő kompatibilitása: AMD Sockets FM1, AM3+, AM3, AM2+, AM2 and 939.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr594150297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása