Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Teljes körű Mac-támogatással érkezik az új Novell ZENworks 11 verzió

2012.02.23. 22:36 TESZTPAD.HU

Budapest, 2012. február 23. A Novell bejelentette, hogy elérhetővé vált megújult rendszerfelügyeleti megoldása, a Novell ZENworks® 11 Support Pack 2. Az új verzióval teljes körű Mac eszközkezelés válik lehetővé: biztosítja az Apple gépek távoli vezérlését, az automatizált szoftvertelepítést és -frissítést. Ebben a kiadásban mutatkozik be az adatok titkosítását leegyszerűsítő Full Disk Encryption szoftver, amely teljes mértékben integrált a ZENworks 11 architektúrával, ezért ugyanazt az egységesített konzolt, szervert és ügynökalkalmazást használja. A frissítés emellett új változatokat tartalmaz az egységes platformba integrált ZENworks Configuration Management, ZENworks Patch Management, ZENworks Asset Management és ZENworks Endpoint Security Management megoldásokból.


 

 

 

 

„A Support Pack 2-vel kiegészült ZENworks 11 minden szempontból megfelel az elvárásoknak. A rendszergazdák egyetlen felügyeleti konzolról, minden eddiginél egyszerűbben tarthatják fenn a biztonságos működéshez szükséges felügyeletet, frissíthetik az alkalmazásokat, és követhetik nyomon a szoftverlicencek megfelelőségét, miközben a felhasználók zavartalanul végezhetik munkájukat” – nyilatkozta Hargitai Zsolt, a Novell Magyarország üzletfejlesztési igazgatója.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr994188628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása