Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Átjáróvá alakítja a PC-ket a Pramro trójai

2012.02.28. 11:22 TESZTPAD.HU

A Pramro trójai egy "átjáró házat" varázsol az általa megfertőzött számítógépekből, amelyekről nagy mennyiségben képes kéretlen elektronikus leveleket küldözgetni.
 

A Pramro trójai legtöbbször a Sality víruscsalád egyes variánsainak közreműködésével kerül fel a rendszerekre. Amint elindul, akkor a Windows regisztrációs adatbázisának manipulálásával eléri, hogy a későbbi tevékenységét a Windows beépített tűzfala ne tudja megakadályozni.

Erre azért van nagy szüksége, mert számos hálózati műveletet végez, és a legfontosabb feladatait interneten keresztül hajtja végre.

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr934219643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása