Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Jön az óriás kijelzős Samsung Galaxy Note

2012.02.28. 14:57 TESZTPAD.HU

A kategóriateremtő Galaxy Note hamarosan hatalmas, 10.1 hüvelykes változatban is kapható lesz

Budapest, 2012. február 28. – A Samsung bemutatta a Galaxy Note új, 10,1 hüvelykes nagy testvérét, amellyel a jegyzetelés, a rajzolás és akár a grafikai munkák is még hatékonyabban végezhetők. A 21 megabites elméleti letöltésű sebességű HSPA+-hálózatokkal kompatibilis készülék Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) operációs rendszerrel és 1,4GHz-es kétmagos processzorral érkezik – Magyarországra várhatóan tavasszal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hatalmas kijelzős újdonsággal még egyszerűbb több alkalmazás egyidejű futtatása, ráadásul a nagyméretű képernyőn a weboldalak, videók és az e-Book-ok görgetés és nagyítás nélkül is kényelmesen olvashatók úgy is, hogy közben a felmerülő ötletekről a felhasználók vázlatokat készítenek.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr24220197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása