Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Fujitsu ETERNUS DX lemezes tároló még világrekorder elődjénél is jóval nagyobb sebességet és kedvezőbb ár-teljesítmény arányt kínál

2012.03.02. 14:43 TESZTPAD.HU

Az SPC szerint a Fujitsu ETERNUS DX80 S2 a leggyorsabb és legjobb ár-teljesítmény arányú rendszer a középkategóriás kétvezérlős tárolótömbök szegmensben

Budapest, 2012. március 1. – A Fujitsu rugalmas és moduláris ETERNUS DX lemezes tárolórendszerei nyújtják a világon a legmagasabb adatlekérési és adathozzáférési sebességet és a legkedvezőbb ár-teljesítmény arányt a középkategóriás kétvezérlős tárolótömbök szegmensben. A belépő szintű rendszerek legújabb generációja rugalmas működést és sziklaszilárd adatbiztonságot garantál a termékcsalád minden tagjánál, jelentősen felülmúlva 2011 májusában bevezetett világrekorder elődjét.

 

 

 

 

 

A rendszer sebessége és ár-teljesítmény aránya közvetlenül befolyásolja az ügyfél produktivitását és beruházásának megtérülését. Az ETERNUS DX tárolórendszerek kategóriájukban egyedülállóan alkalmasak a nagy tranzakcióvolumennel járó alkalmazások, pl. adatbázisok, levelezőszerverek, banki és távközlési környezetek, valamint más, nagy aktivitású online feldolgozási feladatok támogatására. Az információéhes, árérzékeny kis- és középvállalati piac adattárolási erőgépeiként rugalmas működési kapacitással, megbízhatóan védik az adatokat.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr194284581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása