Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Huawei bemutatta a világ legkisebb USB adatmodemjét a Mobile World Congress-en

2012.03.02. 14:42 TESZTPAD.HU

Barcelona: A Huawei, a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai megoldás (ICT) szállítója ma a Mobile World Congress (MWC) 2012 alkalmából bemutatta a világ legkisebb USB adatmodemjét, az E369-et.


 

 

 

 

 

 

 

 

A 8 mm vékony E369, mind az 5 UMTS sávot támogatja, lehetővé téve a világ bármely táján való roamingolást. A szupervékony E369 USB modem 8 színben lesz elérhető.

Vékonyságban nemcsak az E369 USB modem kiemelkedő a Huawei termékportfoliójában, a legvékonyabb PC/CE modul az MU733 és az MU739, a legvékonyabb mobil hotspot, az E5331 és a világ legvékonyabb okostelefonja az Ascend P1 S is a gyártó nevéhez fűződik.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr844284575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása