Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

„Igényes igénykielégítés” válsághangulatban

2012.03.02. 14:43 TESZTPAD.HU

A gazdasági válság hatására megváltozott piaci igények kielégítésére a Xerox kedvező beszerzési árú és alacsony nyomatköltséget biztosító fekete-fehér nyomtatókkal és fekete-fehér, illetve színes multifunkciós berendezésekkel jelentkezik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A gazdasági világválság elhúzódására adott válaszként a hazai vállalatok többsége rákényszerült arra, hogy a költségek racionalizálására, vagy éppen minimalizálására tett törekvéseiket állandósítsák és a normál – legalábbis középtávú – ügymenetbe beépítsék. A KKV-k költési hajlandóságának tartós visszaesése az olyan, viszonylag egyszerűen visszafogható folyamatok esetében, mint a dokumentumkezelés, hatványozottan megfigyelhető. A költések visszaesésével párhuzamosan a dokumentumkezelő berendezésekkel és folyamatokkal kapcsolatos vásárlói igények is jelentősen megváltoztak: 2011-ben a dokumentumkezeléshez fűződő megrendelések visszaestek, csökkent – különösen a színes – nyomatszám, és megnőtt az igény a használt berendezések, valamint az olcsó, rosszabb minőségű kellékanyagok iránt.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr474284585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása