Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Mi kell ahhoz, hogy c++élba érj?

2012.03.05. 21:00 TESZTPAD.HU

Megszerezted a diplomádat? A programozás az életed? Már csak egy jó szoftverfejlesztői állás hiányzik? A továbbiakban megosztunk veled néhány gondolatot, ami segít abban, hogy elérd a célod!

Ahogy más területeken, úgy az IT-munkaerőpiacon is szükség van több olyan készségre – az alapvető informatikai tudáson kívül – amelyek növelik a bejutási esélyeidet az olyan nemzetközi szintű technológiai vállalatokhoz, mint például a navigációs szoftverfejlesztő NNG.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Légy megszállott!

A szoftverfejlesztés pont az a terület, ahol szükséges egyfajta fanatizmus, hiszen mindig a megoldhatatlannak tűnő problémák megoldásakor születnek a legmerészebb ötletek.

Tehát ha alapjáraton is általában programokon gondolkodsz, és szívesen veszed a kihívásokat, akkor tudod, miről beszélünk. Ha mindezt saját projekteken keresztül is megpróbálod megvalósítani, mindenképp említsd meg az interjún, az NNG-nél biztos, hogy érdeklődő/hozzáértő hallgatóságra találsz.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr104291377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása