Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Díjat kaptak az LG mozgásérzékelős távvezérlői

2012.03.08. 22:34 TESZTPAD.HU

Budapest, 2012. március 8. – Az LG Electronics Magic Remote és Magic Motion mozgásérzékelős távirányítói elsőként kapták meg a németországi székhelyű universal design© GmbH tanúsítványát, amellyel a Smart TV-k felhasználó felületének egyszerűbb és kényelmesebb kezelését díjazták.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Az LG okostévé szolgáltatásai az applikációk és a tartalom gyorsütemű növekedése ellenére továbbra is egyszerűen használhatóak.” − nyilatkozta Kiju Song, az LG Electronics németországi leányvállalatának elnöke. „Mindez nagyban köszönhető az innovatív távirányítóinknak, amelyeket egyszerű használhatóságuk miatt az universal design© is elismert. A lényeg az, hogy az okostévé szolgáltatásunk használata még sohasem volt ennyire egyszerű.”

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr104298756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása