Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Fujitsu Business Solutions Store lendületet vesz és több szoftvercéget „emel” a felhőbe

2012.03.14. 21:27 TESZTPAD.HU

Budapest/München, 2012. március 13. – A Business Solutions Store megnyitására készülve a Fujitsu elindította a szoftverágazat eddigi legnagyobb felhőtámogató kezdeményezését. A CeBIT-en a 2-es csarnokban található SaaSification Factory segítségével a helyszínen, élő workshopokon készíti fel a szoftvercégeket a felhőben való működésre.

 

 

 

 

 

 

 

A felhőt vonzó lehetőségnek tartó és globális ügyfélkörük bővítésére törekvő független szoftverszállítók pozitívan fogadták a Fujitsu Business Solutions Store toborzó programját. A CeBIT-en tartott élő workshopokra ötszörös volt a túljelentkezés, és ma már több mint 40 felhőre felkészített szoftveralkalmazás érhető el a Business Solutions Store-ban. A tavaly év végén bemutatott online áruház is hozzájárul ahhoz, hogy a Fujitsu jövőképével összhangban, cégmérettől függetlenül minden vállalat számára elérhetővé tegye a felhőalapú megoldások világát.

 

A Fujitsu Business Solutions Store már jelenleg is sokféle üzleti alkalmazást tartalmaz, amelyeket használatalapú fizetés szerint vehetnek igénybe az ügyfelek. Így nem kell elköteleződniük semmilyen szoftverlicenc-modell mellett és a rendszeres frissítésekért sem kell külön fizetniük.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr114317256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása