Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Sony Computer Entertainment: A 3D-s játékok meggyőzőbbek a 3D-s filmeknél

2010.06.04. 06:46 TESZTPAD.HU

Sony Computer Entertainment:

A 3D-s játékok meggyőzőbbek a 3D-s filmeknél

 

A System Center Essentieals UK értékesítési igazgatója, Mark Howse szerint idén a 3D-s termékek egyelőre csak kis részét képezik a piacnak és a 3D-s szórakoztató szoftverek segítségével népszerűsítik majd ezt a területet.

 

David Wilson PR-es főnök szerint a 3D-s mozi nem más, mint egy forradalmi újdonság, a játékok terén viszont gyakorlati előnyről lehet beszélni, új típusú kijelzők használatával. "A 3D-s szórakoztató programokat jobban ki lehet használni, mint a filmeket, mert az emberek eleve jobban beleélik magukat" -nyilatkozta David.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mark Howsen is elmondta egy interjú során a véleményét az MCVUK magazinnak:

A cikk folytatásához kattints IDE!

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is a legnépszerűbb közösségi oldalakon (klikk a gombra):

 

Bookmark and Share


 

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr522055233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vszer 2010.06.04. 13:53:18

Én is egyetértek a fenti kijelentéssel mert míg egy játékot úgy alakítasz ahogy akarod(bizonyos keretek között) addig a filmben csak egy passzív szemlélő vagy. Remélem ki is használják majd ezt az előnyt:D
süti beállítások módosítása