Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Xbox- és iPad-tulajdonosokat hódítana meg a Hulu

2010.06.15. 08:17 TESZTPAD.HU

Xbox- és iPad-tulajdonosokat hódítana meg a Hulu

 

Az online videopiacnak a tengerentúli cég az egyik legmarkánsabb szereplője, azonban nem elégszik meg ennyivel, szeretné tovább erősíteni a pozícióit.

A News Corporation, az NBC Universal és a Walt Disney Company által alapított Hulu legfontosabb célja, hogy rövid időn belül a YouTube konkurensévé váljon. Ehhez elsősorban a látogatók számát kellene növelni. A Hulu vezetői úgy vélik, hogy erre a legjobb megoldás, ha meghódítják az Xbox 360- és az iPad-tulajdonosokat. Ezt úgy érnék el, hogy magas minőségű tartalmakat kínálnának a két készülékre. Az MSNBC amerikai hírportál bennfentesektől származó információk alapján azt írta, hogy ezeket a terveket akár a következő egy, legfeljebb két hónapon belül megvalósíthatja a portál. A Hulu a kínálat bővítésével párhuzamosan ugyanakkor minden bizonnyal bevezet majd egy fizetős konstrukciót is. Jelenleg a videomegosztón minden felvétel megtekintése ingyenes.

 

A felröppent hírek megosztották az elemzőket, többségük szkeptikusan fogadta az elképzelést. Az általános vélemény az volt...

A cikk folytatásához kattints IDE!

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is a legnépszerűbb közösségi oldalakon (klikk a gombra):

Bookmark and Share


 

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr622082706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

serrov 2010.06.15. 11:50:45

Bele kell húznia, ha a youtubot be akarja fogni!
süti beállítások módosítása