Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Gamer hírek: Akció Crysis 2 módra /+videó/

2010.06.19. 20:44 TESZTPAD.HU

Akció Crysis 2 módra

 

Alig pár perce befutott az első, valós játékelemeket bemutató Crysis 2 videó, mely bizony nagyon látványosra sikeredett.

A trailerben láthatjuk a nanoruha fejlesztett változatát működés közben. Hősünk itt épp az álca-üzemmódot használja elég sokszor, de láthatjuk New York porig rombolását is. Azonban azt is érdemes kiemelni, hogy a kommentek nem áradoztak a jelenetről. A rajongók a videó alapján sérelmezik, hogy egy egyszerű FPS lett a Crysisből.

Mindenesetre a Crytek és az EA a hétfőn kezdődő E3-on is bemutatja a programot. A Crysis 2 pedig hamarosan megkapja a saját béta-tesztjét is, melyet ma délelőtt jelentett be a fejlesztő csapat. Az érdeklődők a délután elinduló MyCrysis hálózatában lehet regisztrálni. A Crysis 2 év vége helyett már ősszel megjelenik.

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is a legnépszerűbb közösségi oldalakon (klikk a gombra):

Bookmark and Share

 

További érdekes cikkeket találsz a Tesztpad.hu-n! Klikk IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr712094356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freeplay21 2010.06.21. 09:48:20

Jól néz ki a játék, remélem nem csak a látványra építenek, hanem a hangulatra is, mert azzal lehet eladni a játékot :)
süti beállítások módosítása