Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Színes egyéniség: Három színben kapható a magyar nyelvű Android operációs rendszerű LG Optimus GT540

2010.06.23. 22:23 TESZTPAD.HU

Budapest, 2010. június 23. - Megérkezett Magyarországra a felhasználóbarát LG Optimus GT540 okostelefon. Az Android operációs rendszerű készülékkel számtalan szolgáltatáshoz férhetünk hozzá, és a használattal sem kell bajlódnunk. A titán-ezüst, a rózsaszín és a fehér színben kapható készülék fejlett multimédiás funkciókat és közösségi hálózati szolgáltatásokat is kínál.

 

A mobiltechnológia folyamatosan fejlődő világában olyan készülékek kerülnek a boltokba, amelyek megkönnyítik a kommunikációt, és új szintre emelik a mobil szórakoztatást. Felhasználóként azonban gyakran nehezen tudjuk kitapasztalni a mobiltelefonok, különösen az okostelefonok lehetőségeit, összetett menürendszerük, kezelőfelületük miatt. Az LG új Android telefonjának egyszerű megoldásait várhatóan az okostelefonokkal ismerkedők vagy a már tapasztalt felhasználók is értékelni fogják.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az LG Optimus-szal - az Android operációs rendszernek köszönhetően - megnyílik előttünk a mobilalkalmazások határok nélküli világa, így tetszés szerint tölthetünk le játékokat, alkalmazásokat az Android piactérről, így tovább bővíthetjük a telefon nyújtotta lehetőségeket.

Az LG Optimus GT540 automatikusan szinkronizál a....

A cikk folytatásához kattints IDE!

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is a legnépszerűbb közösségi oldalakon (klikk a gombra):

Bookmark and Share

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr652105171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ottóka25 2010.06.25. 11:07:40

nagyon szépen sikerült megdizájnolni ezt a készüléket.és az abszolút pozitív hogy kezd végre egyre több telefonban terjedni az android oprendszer.ha így folytatják előbb utóbb csak lenyomják az apple-t
süti beállítások módosítása