Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Samsung új fényképezőgépével már víz alatt is videózhatunk!

2010.06.24. 08:27 TESZTPAD.HU

Budapest - 2010. június 22. - A Samsung Electronics a közelmúltban alkotta meg látványosan vékony, szárazföldön és vízben egyaránt egyedülálló teljesítményre képes digitális fényképezőgépét. A WP10 kamera képstabilizátora csökkenti az elmosódást, különleges vízalatti funkciója akár 3 méter mélyen is lehetővé teszi a fotózást. A fényképezőgép optimalizálja a beállításokat, így akár egy uszoda medencéjében, akár a tenger hullámai alatt szeretnénk fotózni vagy HD ready minőségben videózni, a lehető legjobb minőséget kapjuk.

 

A Samsung legújabb, 2 centiméternél is vékonyabb WP10-es digitális fényképezőgépe nem egyszerűen vízhatlan: úgy alakították ki, hogy a víz alatt, akár 3 méteres mélységben is ugyanúgy használhatjuk, mint száraz körülmények között. Mivel a kamera fényszegény környezetben is kivételes teljesítményre képes, így mélyen a hullámok alatt is remek fotókat készíthetünk vele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Aqua funkciónak köszönhetően a WP10-es a víz alatt használva a közeghez igazítja a beállításokat.

A kamera ötszörös belső optikai zoomját digitális képstabilizátor egészíti ki, ezzel is minimálisra csökkentve a képek elmosódottságának veszélyét, a 6,85 cm-es méretű TFT-LCD kijelző pedig a könnyebb komponálásban és szerkesztésben segít.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A páratlan fotók elkészítésén túl a WP10 segítségével videók is rögzíthetők lenyűgöző...

A cikk folytatásához kattints IDE!

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is a legnépszerűbb közösségi oldalakon (klikk a gombra):

Bookmark and Share

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr152105672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása