Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Rekordot döntöttek az iPhone 4 előrendelések

2010.06.25. 10:40 TESZTPAD.HU

Az Apple egyetlen nap alatt 600 ezer előrendelést regisztrált, a rekordot azonban kisebb-nagyobb malőrök árnyékolták be. Az Orange közölte a várható angliai kereskedelmi árakat.

A hivatalos közlemény szerint az Apple rekordot könyvelhetett el a héten, hiszen alig egyetlen nap alatt több, mint 600 ezer példányban rendelték elő a potenciális vásárlók a nemrég ismertetett iPhone 4 készülékeket. Ez mindenképpen jó eredménynek számít, sőt a cég maga sem számított ilyen kedvező fogadtatásra. A június 24-i első eladási napra már nem is fogadnak több előjegyzést, és a cég honlapján leadott rendeléseket pedig csak a bolti megjelenés után három héttel, július közepétől kezdik kiszállítani. Mindez azonban nem ment minden gond nélkül.

Először is, a 600 ezres tétel azt jelentette, hogy gyorsan kifutottak a tervezett készletből, sokan le is maradtak a lehetőségről, ami komoly frusztrációt eredményezett bizonyos személyeknél. Több weboldal esetében is hiányosságokkal, valamint komoly biztonsági problémákkal kellett megküzdeniük az illetékeseknek, így például kiderült, hogy miközben az AT&T történetének legsűrűbb online rendelési napján van túl (néhány befutó előrendelést kénytelenek voltak papíron regisztrálni), saját rendszerük a komoly túlterhelés, valamint bizonyos biztonsági rések miatt nem védte megfelelő módon a rendelők személyes adatait, egyes vásárlók mások adatait láthatták az online űrlap kitöltése közben. Az iPhone kizárólagos amerikai szolgáltatója szerint több, mint 13 millió találat érkezett arra az oldalra, amelyen az előfizetőik ellenőrizhetik, hogy mikor és milyen feltételekkel frissíthetnek az új készülékre.

 

 

Az Orange a maga részéről közzétette tervezett árait, ebből pedig fontos részleteket tudhatunk meg....

A cikk folytatásához kattints IDE!

 

a tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is a legnépszerűbb közösségi oldalakon (klikk a gombra):

Bookmark and Share

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr312108644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ottóka25 2010.06.25. 10:51:38

eszméletlen durva ez az egész apple hadjárat..iszonyatos marketing guruk dolgoznak náluk, nem beszélve a legfőbb vezetőről Jobsról
süti beállítások módosítása