Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Újabb akvizíció a Xerox-nál

2011.03.07. 21:58 TESZTPAD.HU

Az Irish Business Systems és a holland Veenman megvásárlása után újabb akvizíciót hajtott végre a Xerox. Idén márciusban felvásárolta a kis - és középvállalatoknak digitális dokumentumkezelési szolgáltatásokat nyújtó Concept Groupot, amely több mint 3000 partner céget szolgál ki az Egyesült Királyságban. A skót vállalat kínálatában megtalálható a Xerox teljes termékportfoliója, így az összes PhaserR, WorkCentreR és ColorQubeR nyomtató és multifunkciós berendezés. Concept Group az akvizíció után is megtartja nevét, központját, és a menedzsmentben sem lesz változás.

A Xerox ezzel a felvásárlással tovább erősítette pozícióit Európában a kkv-kat dokumentumkezelési megoldásokat biztosító cégek versenyében.

További érdekességeket találsz a Tesztpad.hu-n!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr302720044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása