Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Friss hírek a Gears of War 3 rajongóknak!

2011.03.08. 22:25 TESZTPAD.HU

Világszerte játékosok milliói várják, hogy 2011 szeptember 20-tól ismét csatlakozhassanak a Gears of War sorozatban megismert legendás "Delta Squad" csapathoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A csak az Xbox LIVE-on elérhető, hamarosan induló nyilvános bétával kapcsolatos részleteket szeretnénk megosztani az alábbiakban:

"Bulletstorm preview": Április 18-24. Ebben az időszakban kizárólag a  "Bulletstorm: Epic Edition" vásárlói számára lesz hozzáférhető a béta, amelyben bemutatkozik az új Team Deathmatch játékmód négy helyszínen: Thrashball, Checkout, Trenches és Old Town.

"Gears of War 3" Béta: Április 25. - Május 15. A béta két újabb kompetitív játékmóddal (Capture the Leader és King of the Hill) egészül ki. A bétában részt vehet mindenki aki az 576Kbyte üzleteiben vásárol 2100 Pontos Microsoft Pont kártyát. A speciális ajánlat a mai naptól érvényes és a béta utolsó napjáig, azaz május 15-ig tart.

Kizárólag a béta résztvevőinek lehetőségük lesz összegyűjteni többféle különleges ajándékot is:

 

.        

 

 

Beta Tester Medal: a medált mindenki megkaphatja aki végigjátszik egy meccset  bétában. A "béta tesztelő" cím a későbbiekban mind a játékos profiljában, mind a játék multiplayer lobbijában is látható lesz.

Thrashball Cole:  A bétában lejátszott 50 meccs után elérhető karakterváltozat. Ha sikerült megnyitni és újabb 10 meccset lejátszol vele, akkor ez a karakter a játék végleges változatának többjátékos módjában is használható lesz.

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr112723356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása