Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Samsung GALAXY Pro - Az üzleti élet vérkeringésében tart

2011.03.12. 22:24 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. március - A Samsung belejelentette a Samsung GALAXY Pro AndroidT 2.2 Froyo platformra épülő, teljes QUERTY billentyűzettel és érintőképernyővel is ellátott okostelefonját, amely már tartalmazza a Samsung integrált "Social Hub Premium" megoldásait is. Az elsősorban üzleti felhasználók számára kifejlesztett készülék március végétől lesz kapható az Egyesült Királyság területén, majd ezt követően jelenik meg a többi európai országban, a Közel-Keleten, Délkelet-Ázsiában és Indiában is.

A Samsung vadonatúj, "szuperokos" készüléke kifejezetten az üzleti életben mozgó, aktív és társasági életet élő felhasználók számára készült. A készülék tartalmazza a Samsung "Social Hub Premium" megoldását, mely használatával egyetlen érintéssel ellenőrizhetőek az e-mail üzenetek, közösségi oldalak profiljai és fiókjai. A QUERTY billentyűzet és az érintőképernyő kettősének köszönhetően hatékonyan rendezhetőek a napi teendők, legyen szó üzleti ügyekről, vagy személyes programokról. Az AndroidT 2.2 Froyo platformra épülő GALAXY Pro-val az Android MarketT több tízezer alkalmazása is egyszerűen hozzáférhető. (Magyarországról csak az ingyenes alkalmazások elérhetőek.) . A "ThinkFree" Mobile dokumentumszerkesztővel már útközben is megtekinthetőek és szerkeszthetőek a Microsoft Word, Excel és PowerPoint dokumentumok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"A Samsung GALAXY Pro tökéletes eszköz minden elfoglalt ember számára. Elsősorban azoknak szánjuk a készüléket, akiknek a munkájuk és a társasági életük szervezésében a hatékonyság kulcsfontosságú." - nyilatkozta JK Shin, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának elnök-vezérigazgatója.

A Samsung GALAXY Pro-t 3,0 megapixeles kamerával szerelték fel, amellyel fotók és videók is rögzíthetők. Az elkészült képek megoszthatók a közösségi oldalakon vagy megtekinthetők a készülék kristálytiszta 2,8 hüvelykes kijelzőjén. Az állandó kapcsolattartás és megosztás WiFi- és Bluetooth segítségével történik.

Állandó kapcsolattartás a Samsung integrált, "Social Hub Premium"megoldásaival

A Samsung "Social Hub Premium" ideális megoldás mindazok számára, akiknek létkérdés, hogy folyamatosan "kézben tartsák" szakmai- és magánéletük minden egyes eseményét. A GALAXY Pro állandó kapcsolattartást biztosít és lehetőséget ad az azonnali reakcióra.

A készülék ideális megoldást nyújt mindazoknak, akik több közösségi hálózaton is aktívan jelen vannak és rengeteg üzenetet és levelet kapnak naponta. A "Social Hub Premium" egyetlen helyen jeleníti meg az e-mail, a közösségi oldalak és Instant Messenger fiókok üzenetforgalmát és azonnali lehetőséget teremt a...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr982734586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása