Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Megújult a Toshiba StorE ALU termékcsaládja

2011.04.05. 08:32 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. - A Toshiba, a számítástechnikai és elektronikai megoldások vezető gyártója és forgalmazója bemutatta az új StorE ALU 2S-t. A külső merevlemez USB 3.0 csatolófelülettel gyors, akár másodpercenként 5 Gigabit sebességű adatátvitelre képes, és elegendő tárolókapacitást biztosít a hatalmas multimédiás gyűjtemények tárolásához. A StorE ALU 2S 2011 második negyedévétől vásárolható meg Magyarországon.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

USB 3.0 technológia a gyorsabb adatátvitelért
A különböző multimédiás tartalmak (mint videók, filmek, zenék) folyamatos fejlődése és a korábbiaknál professzionálisabb minősége együtt jár a fájlok méretének növekedésével is. Ezért egyre több felhasználó igényli az olyan megbízható külső merevlemezeket, amelyek nagy tárolókapacitással rendelkeznek. A nagy tárhely mellett azonban már egyre jelentősebb szempont a gyorsabb adatátvitel is. A StorE ALU 2S is rendelkezik USB 3.0 porttal, amely akár másodpercenként 5 Gigabites adatátviteli sebességet biztosít. Ez a csúcstechnológiát képviselő merevlemez azonban a csak USB 2.0 csatlakozóval rendelkező számítógépekkel és perifériaeszközökkel is kompatibilis.

Mobil és otthoni használatra is
A StorE ALU 2S termékcsaládba is tartoznak 2,5" méretű, akár 1 TB tárhellyel rendelkező merevlemezek. A nagy kapacitású eszközök...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr872800941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása