Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

iGO My way - Navigáció három dimenzióban

2011.04.11. 08:49 TESZTPAD.HU

A 3D-s képalkotás sokféle módon teszi érdekesebbé az életünket. Az animációs filmek és videojátékok már képesek a valóság illúzióját kelteni, és új távlatokat nyitnak meg az emberi képzelet számára. Ám
ezzel még nem érnek véget a 3D technológia előnyei: az olyan hétköznapi tevékenységekben is jó hasznát vehetjük, mint például a navigáció.

 

 

 

 

 

A 3D-s navigációs szoftverek segítségével különböző távolságból és perspektívából tekinthetjük át az utakat és a kereszteződéseket. Egy ismeretlen városban a nevezetességek (mint például a templomok és a műemlékek), valamint az út menti épületek körvonalai szolgálhatnak tájékozódási pontként. A 3D nézet használatával könnyen átláthatjuk a domborzati viszonyokat, hiszen az előttünk elterülő hegységek és völgyek pontos mása jelenik meg a kijelzőn. Így felkészülhetünk a hegyi szerpentinek kihívásaira, és pontosabban tudjuk megbecsülni a szükséges üzemanyag mennyiségét is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tereptárgyak és a domborzat háromdimenziós megjelenítésével a navigáció összhangba kerül a valósággal. A kijelzőn megjelenő útmutatások követése is egyszerűbbé és biztonságosabbá válik, hiszen egy pillanat alatt felmérhetjük a következő manővert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az iGO navigációs szoftveren futó GPS készülékek tulajdonosai néhány egyszerű lépésben bővíthetik vagy frissíthetik szoftverüket 3D-s tartalmakkal. A www.naviextras.com oldal több mint 20 különböző csomagban kínál 3D extrákat már 7,95 eurótól. További kedvezményben is...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr102816212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása