Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

NETASQ: sikeres nemzetközi terjeszkedés 2010-ben

2011.04.13. 11:13 TESZTPAD.HU

Rekord évet zárt a NETASQ, a legnagyobb európai vállalati tűzfalgyártó. A 2010-es pénzügyi évben 12000 darab IPS tűzfalat és spamszűrőt értékesítettek, a kapcsolódó szolgáltatásokkal és előfizetésekkel együtt. Az eladások 15 százalékos árbevétel növekedést, és a vártnál további 25 százalékkal magasabb nettó nyereséget generáltak a 2009-es évhez képest. Az eredmények megerősítik a vállalat ambiciózus fejlesztési stratégiáját, ráadásul 2010-ben 15 százalékkal növelték a foglalkoztatottak, elsősorban a kutatási és fejlesztési csapat létszámát.

 

 

 

 

 

A NETASQ 2010-ben a nemzetközi terjeszkedésre fókuszált. A vállalat megerősítette jelenlétét az indiai piacon, új irodát nyitott Dubaiban, ezzel biztosította pozícióját a Közel-Keleten, és megtette első lépéseit a kelet-európai piacon, többek között Magyarországon is. Az erősödő nemzetközi jelenlét a NETASQ SECURITY ACADEMY képzéseire jelentkezők számában is nyomon követhető: az elmúlt év során több mint 250 vállalat mérnökei vettek részt a képzéseken Európában, a Közel-Keleten, Indiában és az Egyesült Államokban.

"Az első negyedév során a NETASQ magyarországi képviseleteként sikerült túlteljesítenünk az 2011-re meghatározott értékesítési célt: év végéig akár meg is háromszorozhatjuk a korábban ez évre tervezett eladásokat. A visszajelzések alapján, a hazai piacon a legkeresettebb termékünk az U70 IPS tűzfal" - mondta Bódis Ákos, a Yellow Cube ügyvezetője. "A NETASQ további befektetéseket tervez Magyarországon és újabb munkahelyeket is teremtünk. Megkötöttük az első nagy projektekre vonatkozó szerződéseinket és nagy örömünkre a szakmai közösség is rendkívüli érdeklődéssel fogadott bennünket" - tette hozzá Bódis Ákos.

 

 

 

 

 

 

 

A NETASQ fejlődésének kulcspontja a technológiai innováció, ezért forrásainak jelentős részét fordítja kutatás-fejlesztésre. A vállalat 2010-ben 10 új megoldást is piacra dobott, többek között a hálózati biztonság területén a KKV-k és a nagyvállalatok számára fejlesztett, a VMware és a Citrix által is tanúsított virtuális tűzfal termékkínálatot. Az új V sorozathoz tartózó virtuális tűzfalak azonos katonai szintű biztonságot nyújtanak, mint a cég hardveres IPS tűzfalai. A NETASQ Event Analyzer eszköz archiválási szabályok hozzáadásával garantálja a biztonsági házirendek nyomon követését és a compliance előírások betartatását. Az új NETASQ NG-1000 és NG-5000 IPS tűzfalak a nagyvállalatok és az adatközpontok számára biztosítják az...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr282822601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása