Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Új, SuperSpeed USB 3.0 külső merevlemezek a Samsungtól

2011.04.19. 07:52 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. április 18. - A Samsung a mai napon bemutatta legújabb külső merevlemez-családját, amely két hordozható merevlemez mellett egy asztali állomást is tartalmaz. Az 5 Gbit/mp-es adatátvitelre képes, SuperSpeed USB (USB 3.0) technológiát használó külső merevlemez-meghajtók adatátviteli sebessége tízszer nagyobb az USB 2.0-énál, így a felhasználók egy 25 GB méretű, Full HD felbontású filmet akár négy perc alatt átmásolhatnak.

 

Az új Samsung HDD-termékcsalád tagjai a belépőszintű M2 Portable és a prémium kategóriás C2 Portable 3.0. Az M2 hullámszerű, matt bevonata véd a karcolások és ujjlenyomatok ellen, lekerekített, íves oldalai pedig kényelmes fogást biztosítanak. Az USB 2.0/3.0-ás csatlakozóval érkező meghajtók akár 1 terabyte-os kapacitással is elérhetők fekete, bézs, szürke és narancs színekben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az átlátszó, magas fényű fedlappal, kristályosított mintázattal rendelkező C2 Portable 3.0 dizájnja iF-díjat nyert. A prémium minőségű C2 sorozat tagjaival kényelmesen készíthető biztonsági másolat a Samsung Drive Managernek köszönhetően. A Superspeed USB 3.0 technológiával is felszerelt C2 maximális kapacitása szintén 1 terabyte. Rubinvörös, valamint szürke színekben lesz kapható.


Az M3 asztali állomás az M2 sorozathoz hasonló esztétikus kivitelben lesz kapható. Lekerekített élű, karcsúbb kialakításának köszönhetően kevés helyet foglal az asztalon. A meghajtó elején lévő...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr232838800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása