Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Fujitsu felgyorsítja a PRIMERGY-alapú nagy teljesítményű számítástechnika bevezetését az EMEA-régióban

2011.04.20. 18:09 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. április 20. - A Fujitsu kibővített nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) tanácsadási és integrációs szolgáltatásai áttörő innovációkhoz segítik a mérnököket és a tudósokat. Az aacheni ICT AG tanácsadó és integrációs szolgáltató cég felvásárlásával a Fujitsu egyedülálló piaci szakértelem birtokába jut és gyorsabban bővíti ügyfélkörét.

A 2011. április 1-i hatállyal érvényes tranzakcióval a Fujitsu megerősítette elkötelezettségét az EMEA-régióbeli HPC piac iránt, ahol a vállalat komplett választékot kínál x86-os PRIMERGY-alapú HPC megoldásokból, például rack- és pengeszerverekből, köztesszoftverekből és InfiniBand hálózatokból. A cég az akvizícióval most dedikált tapasztalatokkal erősíti tovább portfólióját a benchmark-tesztelés, a tanúsítás és az integráció terén.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fujitsu európai HPC kínálata több mint három évtized tapasztalatára és innovációjára épül. Ez időszak alatt a vállalat számos csúcsteljesítményű számítógéprendszert állított üzembe, különösen Japánban, ahol jelenleg is vezető pozíciót tölt be a nagy teljesítményű számítástechnika piacán. A számítógéppel segített mérnöki munka (CAD) mellett a Fujitsu más olyan nagy teljesítményigényű területeket is támogat, ahol jelentős kereslet van a HPC megoldásokra (pl. biometria, pénzügyi kockázatmodellezés, digitális tartalomkészítés, 3D számítógépes grafika).

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejelentés kapcsán Jens-Peter Seick, a Fujitsu Technology Solutions adatközponti rendszerekért felelős alelnöke elmondta:

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr712842994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása