Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Silicon Power BLAZE B10 USB 3.0 flashdrive - hőre érzékeny tintával!

2011.04.21. 12:29 TESZTPAD.HU

2011. Április 20- Taipei - A világ vezető flash memória gyártója, a Silicon Power bemutatta a BLAZE B10 USB 3.0-ás flash meghajtót, amely a hőmérséklet változását színváltással jelzi gazdájának!

A USB 3.0-ás BLAZE flash meghajtó figyelemre méltó 70Mb/S olvasási sebességgel bír. Összehasonlítva a hagyományos USB 2.0-val (480Mbps) az USB 3.0-a sávszélessége akár 5Gps is lehet! Így a meghatározó adatfájlok (zenék, videók, fotók) másolási ideje jelentősen csökken, a digitális tartalmak megosztása gyorsabb és egyszerűbb.

Színváltós flash drive?!

A BLAZE B10 nem csak elegáns megjelenésű, de különleges karcálló, és ujjlenyomat-mentes bevonattal készül. A ráfestett futurisztikus minta színe pedig hőre érzékeny tintával készült. Így a BLAZE B10 a működési hőmérsékletnek megfelelően kékből izzó vörössé változik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Védje adatait SP Widgettel

A BLAZE B10 8GB, 16GB és 32GB kapacitásban érhető el, a gyártó élettartam garanciát vállal rá. Továbbá a flash drive mellé adják az SP Widget szoftvert (erős biztonsági funkciókkal), és a NIS (Norton Internet Security) víruskereső szoftvert (60 napos próba verzió). A szoftverek...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr42844758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása