Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Megérkezett az iGO primo app navigációs alkalmazás

2011.04.22. 08:38 TESZTPAD.HU

A teljesen átalakított szoftvermotoron futó iGO primoR app számos újdonságot kínál az iPhone tulajdonosok számára. Az első regionális változat, az iGO primoR app Europe edition már letölthető az App Store-ból.

Budapest - Az iGO primoR app iPhone készülékekre fejlesztett változatát valamennyi felhasználó ingyenes szoftverfissítésként töltheti le az App Store iTunes oldalán keresztül. Az új alkalmazás az átdolgozott szoftvermotor révén még stabilabb és gyorsabb lett, ezen felül több mint 100 új fejlesztéssel és funkcióval bővült.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A letisztult és intuitív felhasználói felületnek köszönhetően az iGO primoR app használata könnyedén elsajátítható még azok számára is, akik korábban nem használtak navigációs alkalmazást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A még tökéletesebb felhasználói élmény elérésének érdekében az iGO primoR app számos új funkciót kínál:

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr802846697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása