Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Az LG CINEMA 3D rekordot döntött

2011.04.29. 08:06 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. április 28. - Az LG Electronics április 21-én Franciaországban óriás bemutatón jelentette be újgenerációs 3D technológiájával felszerelt CINEMA 3DT TV-it.

 

A párizsi Le Grand Palais-ben 1500 vendég élvezhette az LG CINEMA 3DT  európai debütálását, amelynek a képe az iparágban elsőként hivatalosan is "villódzásmentes" tanúsítást kapott, emellett akkumulátor mentes, könnyű szemüveg tartozik hozzá és a korábbinál fényesebb képet nyújt szélesebb látószögből. Az új funkciókkal a CINEMA 3DT ideális családi, vagy baráti 3D tévézéshez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Ha 3D-t hosszabb ideig, kényelmesebben szeretnénk nézni, akkor a CINEMA 3DT a tökéletes választás." - mondta Kyung-hoon Byun az LG Electronics Home Entertainment Company alelnöke valamint a külföldi értékesítési és marketing vezető. "Alig várjuk, hogy mindenkinek megmutathassuk új 3D tévéink lenyűgöző tulajdonságait, amelyek révén bizton hihetjük, hogy új szabványt alkottunk a 3D technológia területén."

Párizsba 1500 vendég érkezett egész Európából és más régiókból, hogy megnézhessék a "Rio" című új 3D filmet a 27 x 11 méteres képernyőn. Az LG két rekordot is megdöntött az eseményen - a világ legnagyobb 3D képernyője előtt a legtöbb nézőszámot produkálta -, amelyeket a Guinness World Records is hitelesített a rendezvény után. A bemutatón részt vett Sophie Marceau és Isabelle Giordano, valamint a filmrendező, Claude Lelouch is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"A CINEMA 3DT és a szórakozás közötti kapcsolat magától értetődő" - mondta Byun úr. "Éppen ezért a CINEMA 3DT egy átfogó kampány részeként jelen lesz a Cannes-i filmfesztiválon is a következő hónapban, hogy megmutathassuk a nagyközönségnek, milyen nagy fejlődést értünk el a 3D technológia területén."

A tavalyi év szinte mindegyik jelentős 3D TV modellje aktívzáras szemüveggel rendelkezett. Az LG CINEMA 3DT termékcsaládja ezzel szemben az FPR-t (Film Patterned Retarder) azaz a speciális filmréteggel ellátott technológiát használja, amely a korábbi 3D TV-k számos esetleges problémáját kiküszöböli. A CINEMA 3DT-nél a képernyőn lévő polarizált filmréteg a jobb és bal szem számára szétválasztja a sugárzott képet. Ezeket a képeket a CINEMA 3DT szemüveg egyesíti, amelynek eredménye - a TÜV és az Intertek által is tanúsított - villódzásmentes 3D-s kép. A CINEMA 3DT TV képe kevesebb szellemkép effektussal jár, így ez...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr892863728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása