Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Magyarországon is elérhető a bada Premium Store, a Samsung okostelefonos alkalmazás boltja

2011.04.29. 08:08 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. április 28. - Mától hazánkban is elérhetővé vált a bada Premium Store, a Samsung okostelefonos operációs rendszerének, a badának az alkalmazás boltja. A Premium Store-ból nemcsak az alapfunkciókkal bíró ingyenes, hanem az ennél sokkal összetettebb feladatok megoldására képes fizetős szoftverek is letölthetők. A Samsung Electronics Magyar Zrt. emellett bemutatta új termékeit, a Galaxy S II-t, a Galaxy S WiFi-t és a Galaxy Tab 10.1-et is.

 

A Samsung okostelefonokra készített operációs rendszere, a bada régóta várt 2.0-ás verziójának megjelenését a februári Mobile World Congress szakkiállításon harangozta be. Ez a kiadás még nem érhető el a nagyközönség számára, a magyar bada-felhasználók azonban olyan lehetőséghez juthatnak, amely az egyébként hazánkban igen népszerű androidos telefonok tulajdonosainak sem adatott még meg: mindenféle korlátozástól mentesen használhatják a platform alkalmazás boltját, a bada Premium Store-t, így összesen hozzávetőleg 7 000 alkalmazáshoz férhetnek hozzá a badások. A boltból a felhasználók idén márciusig mintegy 100 millió alkalmazást töltöttek le. Ezek között megtalálhatók játékok, közösségi alkalmazások és természetesen irodai célú szoftverek is, így a csupán szórakozásra vágyó, illetve a telefonjukat munkára használó felhasználók egyaránt megtalálhatják számításukat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Premium Store alkalmazásai több forrásból is elérhetők az érdeklődők számára: mind a telefonon futó Kies-ből, mind a www.samsungapps.com weblapról megvásárolhatók és letölthetők a kinézett programok.

A játékok közül várhatóan nagy népszerűségre tesznek szert a Gameloft vagy az Electronic Arts kiadók játékai, például a Sims 3, amely a számítógépen nagy sikert aratott élet-szimulátor okostelefonokra fejlesztett verziója.

A letöltött alkalmazásokat a felhasználók egy ötös skálán értékelhetik, így adva iránymutatást arra vonatkozóan, hogy melyek közülük a leghasznosabbak, legérdekesebbek vagy egyszerűen a legszórakoztatóbbak. Ezeket ráadásul a Twitter- és Facebook-integrációnak köszönhetően...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr912863733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása