Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Az LG Smart Box okostévé funkciókkal látja el a hagyományos HD TV készülékeket

2011.05.16. 18:47 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. május 16. - Az LG Electronics hazánkban is piacra dobta az LG Smart Box (LG ST600) névre hallgató apró multimédia lejátszóját, amely Smart TV funkciókkal vértezi fel a hagyományos HD TV készülékeket. Az LG Smart Box teljes böngészőt, internetes tartalmakat - játékokat, videókat és LG Apps szolgáltatást - tesz elérhetővé. A tartalmak vezeték nélküli hálózaton a Smart Share funkcióval oszthatók meg további eszközökkel.

Az LG Smart Box, egy kompakt kialakítású - 11 x 11 cm-es -multimédia lejátszó, amely Smart TV funkciókkal lát el régebbi HD tévéket, egyszerű HDMI csatlakozón keresztül. A készülék segítségével teljes értékű internetes böngészőt érhetünk el és a tévé képernyőjén keresztül szörfözhetünk a neten. A világhálón lévő számtalan népszerű tartalom és alkalmazás, az LG Apps és prémium tartalmak is gazdagítják az otthoni szórakozás élményét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A prémium tartalom olyan különleges szolgáltatás, amely az internetes alkalmazások sokaságából csak a legnépszerűbbeket és leghasznosabbakat tartalmazza és rendszerezi. A menü olyan netes tartalmakhoz enged hozzáférést, mint a YouTube videomegosztó portál, az Accuweather időjárás előrejelző oldal, a Vtuner internetes rádió, a Picasa webalbum és az Accedo on-line játékok tárháza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az LG Apps szintén számos szórakozási lehetőséget kínál életmód-alkalmazások és interaktív játékok széles választékával. A képernyőről közvetlenül hozzáférhető internetes...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr292908933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása