Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

GOODRAM PRO: Lengyel memóriák az igényeseknek

2011.05.16. 19:57 TESZTPAD.HU

A lengyel memóriagyártó, Wilk Elektronik SA a napokban bevezette a 2133MHz-es órajelen működő GOODRAM PRO DDR3 memóriamodulokat. A különleges, válogatott memóriachipek és a nyolcrétegű PCB lemez garantálja az átlagosnál magasabb OC potenciált. Ami nagyon fontos az, hogy a hasonló moduloktól eltérően a lengyel memóriák kompatibilisek a legnépszerűbb 1366, 1156 és 1155 platformokkal és 32 nm processzorokkal.

 

GOODRAM PRO a lengyel cég Wilk Elektronik SA által gyártott legendás memóriasorozat. A memóriák három éven belül háromszor nyerték el "Az Év Terméke" díjat a RAM memóriák között, valamint több tucat egyéb díjat zsebeltek már be. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A sikeres, 2000MHz-es órajelen üzemelő PRO sorozat után eljött a a 2133MHz-es órajelen üzemelő  új modulok ideje. - Ezeket a memóriákat 2x2 és 3x2 GB-es kittekben kínáljuk- magyarázza Wiesław Wilk, a Wilk Elektronik SA elnöke - a kapacitás, a frekvencia és mindenekelőtt az ár és a kompatibilitás a  GOODRAM PRO sorozat ismertető jelei. Több felhasználó felfigyelt az OC memóriák kompatibilitási problémájára, ami több platform esetében is fenn áll. Ezért a GOODRAM PRO 2133MHz új memóriák fejlesztésénél komoly tesztek sorát hajtottuk végre, amelyek garantálták a kompatibilitásukat a jelenleg legnépszerűbb 1366, 1156 és 1155 platformokkal. - az SPD úgy került kifejlesztésre, hogy...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr602909130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása