Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Gears of War 3 a mai naptól ingyenesen elérhető Magyarországon!

2011.05.17. 23:25 TESZTPAD.HU

A rajongók világszerte lélegzetvisszafojtva várják az egyik legsikeresebb Xbox 360 exkluzív játék, a "Gears of War 3" szeptemberi megjelenését.

Az Xbox 360 magyarországi rajongói különleges helyzetben vannak, hiszen azok akik az 576Kbyte üzleteiben vásárolnak* egy 250 GB-os Xbox 360 konzolt vagy egy 250 GB-os Kinect gépcsomagot, vásárláskor kapnak egy kupont, amelyet ha a játék megjelenésekor beváltanak, ingyen kaphatják meg a "Gears of War 3" játék standard változatát!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A játékot fejlesztő Epic Games studió a honlapján nyilvánosságra hozta a "Making Gears 3: Inside the Wicked Workshop" című kisfilmet, amely a játék "Epic Edition" illetve "Limited Edition" kiadásainak tartalmáról lebbenti fel a fátylat. A filmben az Epic Games művészeti igazgatója Chris Perna beszél a különféle karakterek, fegyverek és látványelemek tervezésének folyamatáról.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A "Gears of War 3" című játék három különféle kiadásban lesz megvásárolható Magyarországon az alábbi ajánlott fogyasztói árakon:

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr562912569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása