Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Kézben tartható költségek a Xerox új, szilárdtintás nyomtatóival

2011.05.18. 09:21 TESZTPAD.HU

Budapest - 2011. május 17. - A Xerox vállalat első nagy teljesítményű, szilárdtintás multifunkciós nyomtatói világszerte vállalkozások ezreinek biztosítottak problémamentes, alacsony költségekkel járó színes nyomtatási megoldást a mindennapokra. A díjnyertes ColorQubeR platformra épülő, az innovatív szilárd tintás technológiát alkalmazó három új MFP segítségével a vásárlók pénzt takaríthatnak meg és gyorsabb nyomtatási sebességgel, valamint könnyű kezeléssel számolhatnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Xerox ColorQube 9300 sorozattal a vállalatok akár a felére csökkenthetik a színes nyomtatásra fordított költségeiket a lézer és LED technológiát alkalmazó berendezésekhez képest, köszönhetően a sorozatnál elérhető háromlépcsős árazási modellnek, mellyel a vállalatok a színes oldal lefedettségének megfelelő mértékű díjat fizetnek. Kisméretű színes felületek - például egy fejlécen lévő céges logó - nyomtatása egyedülállóan kedvező, és a színnel telített oldalak sem drágábbak a megszokottnál.

"A Xerox ColorQube 9200 sorozat új utat tört az irodai nyomtatásban azzal, hogy a költségszámítási eljárás átalakításával megfizethető lehetőséget biztosított a cégek számára, hogy színesen nyomtathassanak nap mint nap - erre a lehetőségre már évek óta várnak" - mondta el Robert Palmer, az InfoTrends Digital Peripherals Consulting Service igazgatója.

A tonerkazetta nélküli MFP-k színesben akár 55 oldal/perc, fekete-fehérben pedig 60 oldal/perc sebességgel nyomtatnak és...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr592913086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása