Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Számítógépház teszt: Arctic Cooling Silentium T11-FB

2011.05.25. 08:50 TESZTPAD.HU

Az Arctic Coolingot nem kell már bemutatni senkinek. A gyártó fő csapás vonala a hűtés, de fellelhető kínálatukban a hangszóró, billentyű és egér egyaránt. Illetve mostanában a legújabb fejlesztésük kavart nagy port, az MC001-es multimédiás PC. Ma egy igazi termodinamikus Arctic Cooling számítógépház fogunk letesztelni, a Silentium T11-et.

Csomagolás, mi van a dobozban?

Az első meglepetés akkor ért minket amikor megérkezett hozzánk a Silentium T11-es. A doboz nagyon könnyű volt. Ez azért furcsa, mert a ház acélból készült, nem valami gyenge alumíniumból.

A doboz esetében a gyártó nem törekedett a designra. Egyszerű barna kartonba csomagolták a házat, rányomtatva a termékinformációkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A ház mellé csomagolva a szokásos dolgokat találjuk: csavarok, alaplapi speaker, távtartók.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az előlap:

A ház előlapja nagyon designásora sikerült, teljesen úgy néz ki mint a jó fajta chieftech házak. Ez azért is pozitív, mert a Silentium T11 az alsó-közép kategóriába tartozik, ahol erre nem sok hangsúlyt fektetnek a gyártók. Nem úgy az Arctic! Az előlap alsó részén és két oldalán kialakított hűtőnyílások brutál külsőt kölcsönöznek neki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maradjunk még az előlapnál, mert van itt még más pozitívum is. A gyártó (okosan) középre tette a két USB 2.0-ás kimenetet. Így kisebb eséllyel rúgjuk ki belőle a pendrive-ot, de kényelmes is mert...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr472930696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása