Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Új, utólag beépíthető Blaupunkt készülék iGO primo Navigációval

2011.05.27. 08:21 TESZTPAD.HU

A New York 800 egyesíti magában a pontos útvonaltervezést és a személyre szabott szórakoztatást, a felhasználóbarát és funkciókban gazdag iGO primoR szoftver pedig élménnyé teszi a navigációt.


Budapest - Az NNG Kft., az iGO primoR navigációs szoftver fejlesztője és a Blaupunkt, Európa és a világ egyik vezető autóelektronikai márkája közösen jelentette be az új New York 800 utólag beépíthető információs-szórakoztató rendszer piaci bevezetését, amely egyszerre kínál minőségi navigációt és széles körű kommunikációs lehetőségeket. Az egyre nagyobb számban megjelenő, bővíthető 2DIN autórádió-rekeszekkel kompatibilis New York 800 nemrég jelent meg Németországban, és hamarosan elérhető lesz a világ más országaiban is. Magyarországra a Blaupunkt hivatalos forgalmazóján keresztül érkezik majd a termék.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az iGO primoR a lehető legjobb választás azon felhasználók számára, akik értékelik a könnyen kezelhető és letisztult felhasználói felületen alkalmazható fejlett technológiai megoldásokat és az intuitív funkciókat. A szoftver tartalmazza a hasznos helyek (POI) prémium adatbázisát, az útkereszteződések valósághű megjelenítését, valamint az alternatív útvonalak, mint például az üzemanyag-fogyasztást mérséklő zöld útvonal választásának lehetőségét. A háromdimenziós látványosságok és városmodellek az előttünk lévő útszakasz élethű képét jelenítik meg a kijelzőn is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az új Blaupunkt készüléken futó iGO primoR szoftver 43 európai ország térképe mellett 27 navigációs nyelvet és 11 nyelven elérhető TTS-funkciót (hangnavigáció utcanevekkel) is kínál, ezáltal a felhasználók szabadon navigálhatnak egész Európában. A New York 800 15,7 cm-es digitális kijelzőjén keresztül jól...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr62935913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

www.nod32-antivirus.hu · http://www.nod32-antivirus.hu 2011.06.01. 12:05:11

Nagyon tetszik az oldal, csak Így tovább. Ha ingyenes demó vírusírtó, antivírus kellene, olcsó, akciós áron, akkor nézzétek meg a weboldalamat. www.nod32-antivirus.hu
süti beállítások módosítása