Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Csúcskategóriás notebookok igényes játékosoknak - Toshiba Qosmio X770 és Qosmio X770 3D

2011.05.30. 13:15 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. május 30. - A Toshiba, a számítástechnikai és elektronikai megoldások vezető gyártója és forgalmazója bemutatta a legújabb csúcskategóriás Qosmio notebookjait. A játékok szerelmeseinek fejlesztett Qosmio X770 modellek a legmodernebb technológiával érkeznek és a rendkívül élethű rendereléssel kiemelkedően jó játékélményt biztosítanak. A Qosmio X770 3D támogatja az aktív szemüvegeket használó 3D technológiát*, ezzel új szintre emelve a mobil játékélményt. A Qosmio X770 3D és 3D technológia nélküli verziója 2011 harmadik negyedévétől vásárolható meg Magyarországon.

Qosmio X770: a kiváló játékélményhez
A Qosmio X770 teljesítménye még a legmodernebb játékok kihívásainak is megfelel. A notebookot egy erős, négymagos processzorral és az NVIDIAR legújabb grafikus kártyájával szerelték fel. Ennek köszönhető a kiváló minőségű, 1080p felbontású megjelenítés és az elsőrangú, a leggyorsabb akciójelenetek során is tökéletes renderelésű játékteljesítmény. Ráadásul a fényes felületű, 43,9 cm képátlójú (17,3") HD+ kijelzővel rendelkező notebook 4 GB, 6 GB vagy akár 8 GB memóriával is elérhető. A hatalmas számítási teljesítményt adaptív memóriatechnológiára épülő hibrid 4G SSD-meghajtó egészíti ki, továbbá rendkívül gyors rendszerindítást biztosít. Mindezen felül a HDMI csatlakozónak köszönhetően a notebook könnyedén összeköthető egy még nagyobb kijelzővel rendelkező monitorral vagy televízióval.

Qosmio X770 3D: játék a harmadik dimenzióban
A Qosmio X770 3D olyan 43,9 cm képátmérőjű (17,3 hüvelyk) Full HD kijelzővel rendelkezik, amely támogatja az NVIDIAR 3D VisionT technológiáját. Ezáltal lehetővé teszi az aktív szemüveget viselő felhasználók számára a 3D képek megtekintését*, így a háromdimenziós játékok* lenyűgöző minőségben élvezhetők. Az 5 millisecundumos válaszidőnek köszönhetően a kijelző még a leggyorsabb akciójeleneteket is elmosódás nélkül jeleníti meg. A beépített, kétobjektíves 3D webkamerával...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr672943140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása