Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Az új budapesti utcanevek már fent vannak az iGO Navigáció térképein

2011.06.01. 20:24 TESZTPAD.HU

A hazai készítésű Top-Map térképadatbázis legújabb verziója a www.naviextras.com oldalon keresztül már elérhető az iGO Navigáció felhasználói számára. Magyarország digitális térképe összesen 982 km hosszú úthálózattal bővült, amelyben már szerepel az M43-as autópálya április közepén átadott Szeged és Makó közötti szakasza is, a Tiszán átívelő Móra Ferenc híddal együtt. A térképen szintén megtalálható a Komáromot elkerülő 131-es út, valamint a Vas megyei Szeleste mellett futó 86-os számú út.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az iGO Navigációs szoftverek térképei a versenytársakéhoz képest pontosabbak és kiemelkedően jó lefedettséggel rendelkeznek Magyarországon. Ez nagyrészt a hazai felhasználóknak is köszönhető, hiszen több mint 11.000 változatás az ő visszajelzéseik alapján került fel a térképre. Körülbelül 2.500 új hasznos hely (POI) került a legfrissebb adatbázisba, ezen kívül a navigációs térkép mostantól...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr622949809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sámán kajac 2011.06.01. 21:33:21

A Moszkva tér az a Széll Kálmán tér által körbevett terület...
süti beállítások módosítása