Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

TIPA díj az LG IPS monitorainak

2011.06.01. 20:01 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. május 31. - Az LG Electronics két SUPER LEDT IPS (In-plane Switching) monitorát a 2011-es év "legjobb belépő szintű fotómonitora"-díjjal tüntette ki a Technical Image Press Association (TIPA) Isztambulban.


A TIPA a precíz színleképezésért és széles látószögért díjazta a két LG IPS monitort (IPS231 és IPS236). Ezek a kimagasló tulajdonságok a LED-es háttérvilágításnak és a különleges IPS paneltechnológiának köszönhetőek. Az amatőr- és profi fotósok számára egyaránt értékesek ezek a funkciók, hiszen így a videók és fényképek kifogástalan minőségben élvezhetőek. A kiváló képminőség mindkét fotómonitor esetében kedvező árral párosul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Az LG az IPS panelek fejlesztésében innovációs szerepet töltött be, így különösen nagyra értékeljük ezt a kitüntetést, mert iparágvezető munkánkat ismeri el." - nyilatkozta Si-hwan Park, az LG Home Entertainment Company monitor divíziójának alelnöke. "Biztosak vagyunk abban, hogy a LED-es LCD monitor-technológia meghatározó lesz a monitorok jövőjét illetően, így az elismerés ösztönzően hat ránk a jövőt tekintve."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A TIPA (www.tipa.com) 13 ország 29 magazin képviselőiből áll, így világszinten ez számít a legnagyobb és legbefolyásosabb fotós- és képalkotó sajtószövetségnek. A TIPA szerkesztők minden évben szavazással döntenek az elmúlt 12 hónap 40 legjobb termékéről - figyelembe véve az...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr912949755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása