Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Kingston Digital bemutatja az első SandForce-alapú SSD-megoldást

2011.06.03. 08:32 TESZTPAD.HU

COMPUTEX szakkiállítás, Taipei - 2011. június 2. - A Kingston Digital Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc., a világ legnagyobb független memóriagyártójának leányvállalata bejelentette, hogy a nagyteljesítményű SSD (mozgóalkatrész nélküli meghajtók) kontrollerek vezető gyártójával, a SandForceR Inc. vállalattal együttműködve megjelenteti az első SATA 6 GB/s sebességű SSD-családot. A meghajtót elsősorban a nagy teljesítményt igénylő felhasználóknak és megszállott játékosoknak ajánlja. A Kingston HyperXR SSD a legújabb és az eddigi legmegbízhatóbb SandForce vezérlőt tartalmazza, mely HyperX Upgrade kittel együtt is kapható, így megkönnyíti a HyperX számítógépek telepítését és összeépítését.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 120 GB és 240 GB kapacitású változatban kapható HyperX SSD-meghajtók a SandForce SF-2281 vezérlőkre épülnek, melyek megfelelnek a SATA Rev 3.0 (6 GB/s) szabvány előírásainak. A bemutatott meghajtó döbbenetes teljesítményre képes: szekvenciális írási/olvasási sebessége 525/480 MB/s. 4 KB véletlenszerű írás-olvasás esetén másodpercenként 40 000/60 000 (240 GB) IOPS műveletet képes elvégezni, SandForce DuraClassT technológiája pedig, kategóriájában a legjobb.

Az élvonalbeli memóriák iparági vezetőjeként elismert Kingston HyperX márka az új SSD megalkotásánál a kiváló teljesítmény mellett az innovációra helyezte a hangsúlyt: a legújabb SandForce vezérlőt az IntelR 25 nm-es technológiával készült NAND (P/E 5K) moduljaival párosította.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Ez a termék rendkívül izgalmas, és nem kizárólag a Kingston Technology munkatársai számára. Az értékesítésre szánt minőségi vezérlő és vezérlőprogram integrálása, illetve az átfogó tesztelés nehéz feladat volt, de megérte a várakozást. A SandForce vezérlővel, olyan csúcskategóriás...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr572953440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása