Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Egyre értékesebb a szolgáltatási szektor a Xerox számára

2011.06.03. 08:37 TESZTPAD.HU

Szolgáltatásai bővítésére és a technológiai fejlesztésekre összpontosít a jövőben a Xerox annak érdekében, hogy a vállalat tovább erősíthesse pozícióit a világpiacon, és hatékonyan, naprakészen ki tudja szolgálni a változó felhasználói igényeket.

2010-ben a Xerox a 2009-es eredményekhez képest 3%-kal növelni tudta bevételeit, amely így 22 milliárd dollárra nőtt. A vállalat nyeresége ezzel párhuzamosan 9,6 %-ra emelkedett.  

 

 

 

 

 

 

Ugyanakkor a tavalyi év legnagyobb üzleti szenzációjának számított az ACS felvásárlása, amelynek révén a Xerox a világ vezető üzletifolyamat- és dokumentumkezelési megoldásokat kínáló vállalata lett. Az akvizíciónak köszönhetően az együttműködésekből eddig már több mint 100 millió dollár folyt be. Ursula Burns, a Xerox elnöke most közzétett elemzésében arra is rámutatott, hogy a vállalat bevételei ma már 50 százalékban szolgáltatásokból származnak, ami a két évvel ezelőtti értékek megduplázódását jelenti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindeközben a Xerox üzleti kilátásai is jelentősen növekedtek. A korábbi 132 milliárd dolláros volumen után...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr202953450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

www.panda-online.hu 2011.06.03. 16:11:58

Hasznos és remek az oldal. Csak gratulálni tudok. Viszont, ha ingyenes próbaverziós vírusirtóra lenne szükség, kedvezményes, jutányos áron akkor látogassatok el a honlapomra, a www.panda-online.hu címen
süti beállítások módosítása