Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Samsung bemutatja vezeték nélküli, Full HD felbontású monitorát, a CA750 sorozatot

2011.06.09. 23:41 TESZTPAD.HU

Az új, 23 és 27 hüvelykes méretben kapható Full HD 1080p felbontású monitor talpában dokkoló-állomás található, így egyszerűen megszüntethető a kábeldzsungel. A vezeték nélküli csatlakoztathatóság rendkívül kényelmes és praktikus notebookok és netbookok használata esetén. Ez a világ első USB 3.0-s csatlakozóval ellátott monitora.

Budapest, 2011. június 7. - Hamarosan Magyarországra is megérkezik a Samsung új, vezeték nélküli, Full HD felbontású monitora. A CA750 talpában egy dokkoló-állomás található, mellyel megszűntethető a laptopokba áramló kábelrengeteg, és az internetkapcsolattól a különböző perifériákig minden csatlakoztatott eszköz vezetéke a monitorba érkezhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A talpban található dokkoló-állomás HDMI, USB, Ethernet/LAN, RGB és Audio portokat tartalmaz, így szinte bármilyen eszköz csatlakoztatható hozzá. Ezáltal a nyomtató, a vezetékes internet, a háttértárolók és más eszközök nem a laptopba, hanem a monitorhoz csatlakoznak, ami lényegesen rendezettebb állapotot teremt az asztalon, és tovább segíti a felhasználók mobilitását. A notebookba csupán egy vezeték nélküli USB-s adapter kerül, amely egy méteres távolságon belül automatikusan felismeri a monitort, és az ahhoz csatlakoztatott perifériákat.


A CA750 emellett USB 3.0-ás hubként is funkcionál. Az USB 3.0 adatátviteli sebessége tízszerese az előző generációénak, ráadásul rajta keresztül a mobil eszközök feltöltése is kétszer olyan gyors, mint a hagyományos, fali csatlakozó használata esetén.


Az új monitor kényelmesen használható, hiszen egy dupla csuklós megoldásnak köszönhetően a képernyő dőlésszöge és magassága egyaránt állítható. Az automatikus konfigurációval a készülék magától...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr402972066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása