Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Tablet teszt: Icarus T701BK Tablet

2011.06.14. 14:28 TESZTPAD.HU

Bevezető:

Míg mindenki az iPad és a nagy vetélytárs, a Samsung Galaxy Tab harcával van elfoglalva addig szinte észrevétlenül kerülnek be a magyar piacra olyan olcsó Tablet gépek mint az Icarus 701-es.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Icarus 701 érdekessége hogy a forgalmazó (a KOOBE Magyarország), Tablet olvasóként hirdeti, pedig egy Android operációs rendszert futtató Table PC-vel van dolgunk. Nem értettük miért a visszafogott Tablet olvasó megjelölés?! Így érthető módon egyre kíváncsibbak lettünk a kicsikére.

Mi az, az Icarus?!

Az Icarus egy Holland cég, székhelye Eindhoven-ben található. A gyártó kifejezetten e-book olvasók, illetve Androidos Tablet PC-k gyártásával foglalkozik. Szeretjük ha egy cég kifejezetten egy szegmensre koncentrál. Persze ez sem lehet garancia a tökéletes termékre.

 

 

 

 

Mi van a dobozban?

A T701-es nagy fehér dobozban érkezett hozzánk. Keresztbe egy kék csík öleli át, rajta fehér betűkkel hirdeti a 7"-os kijelzőt, valamint a full HD videó támogatást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A dobozt kinyitva a készülék mellett egy HDMI kábelt, egy adatkábelt, hálózati töltőt, headset-et és egy használati utasítást találunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A készülék:

Az Icarus T701BK méreteiben szinte teljesen megegyezik a Samsung Galaxy Tab-el: 193 x 115 x 13 mm (A Galaxy Tab méretei: 190,09 x 120,45 x 11,98 mm). Még a kijelző mérete is 7"-os, bár felbontásában elmarad a Tab mellett. De erről majd később. Most lássuk mit találunk a 701-esen?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Icarus T701BK előlapját, a hatalmas 7"-os érintő kijelző uralja. Egyedül a jobb oldalon található három gomb (egymás fölött). Ezek sorrendben (fentről lefelé) a következők: MENÜ (értelemszerűen a menüt érhetjük el vele), a HOME (a kezdőlapra léphetünk a segítségével), valamint a RETURN (a vissza lépésre szolgál).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A készüléket megfordítva, az alsó részen találjuk a RESET gombot, valamint az SD kártya bővítő helyét. A 701-est akár 16GB-ig bővíthetjük SDHC memória kártyával. Piros pontot érdemel a gyártó mert a...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr342983235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.06.15. 11:57:28

Úgy néz ki mint egy átlag PNA/PDA. GPS van benne?
süti beállítások módosítása