Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Megérkezett az új generációs üzleti notebook portfolió

2011.06.21. 16:49 TESZTPAD.HU

Duplázza növekedésének dinamikáját a Fujitsu Technology Solution

A Fujitsu Technology Solutions Budapesten a hazai forgalmazás megkezdése előtt a sajtó képviselőinek bemutatta új üzleti notebook portfolióját. Christian Bock, a világ negyedik legnagyobb számítástechnikai gyártó-fejlesztő és szolgáltató vállalatának mobil termékekért felelős európai üzletfejlesztési igazgatója ismertette a tucatnyi, számos elemében egyedülálló technológiai megoldásokat alkalmazó, vállalati alkalmazásokra optimalizált táska- és táblagép típusokat: a LIFEBOOK sorozat kilenc, a felső kategóriás CELSIUS család két modelljét és egy új STYLISTIC tablet PC-t. Az új generációval a Fujitsu a termékek életciklusának minden szakaszában idő- és költségmegtakarítást, valamint könnyebb kezelhetőséget kínál.

Cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr843003643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása