Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

MailStore Server 6: egyszerű, megbízható és biztonságos vállalati email archiválás

2011.06.22. 18:42 TESZTPAD.HU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Az archiváló rendszer megnöveli az email szerverek hatékonyságát és megbízhatóságát, egyszerűsíti és gyorsítja a biztonsági mentéseket,

valamint biztosítja a törvényi előírások betartását -

 

A német deepinvent GmbH bejelentette, hogy elérhető a MailStore Server levelezési archiváló szoftver legújabb, 6-os verziója. A MailStore Server új kiadása az információáramlás hatékonyabb ellenőrzését, a kritikus fontosságú adatok rendelkezésre állásának biztosítását és egy évekre szóló, megbízható archiválási stratégia kialakítását teszi lehetővé a vállalatok számára. A megújult kezelőfelülettel rendelkező megoldással a felhasználók közvetlenül a Microsoft Outlookban, bármely böngészőben, vagy akár okostelefonjuk segítségével is bármikor könnyen hozzáférhetnek az archivált emailekhez. Az egyéni felhasználók igényeihez pedig az ingyenes MailStore Home áll rendelkezésre, amellyel egyetlen rendszerezett, központi archívumba összegyűjthetők a különböző levelezőkliensekből és a webes postafiókokból származó emailek.

Cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr563006678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása