Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Megvásárolható az LG Optimus Black

2011.06.23. 18:36 TESZTPAD.HU

Elsőként a Telenor hálózatában érhető el a NOVA kijelzős LG Optimus Black

 

Az Android 2.2 operációs rendszerrel működő LG Optimus Black (P970) az első NOVA kijelzővel ellátott készülék. Az LG Optimus Black a Telenor üzleteiben vásárolható meg 2011. június 21-től.

A NOVA kijelzővel ellátott LG Optimus Black (P970) mobiltelefon kimagasló tulajdonságokkal rendelkezik a fényerő, színhűség és olvashatóság terén. A 700 nit1 –es fényerő a 4 colos kijelzőn egyedi élményt garantál internetezés, játék vagy akármilyen alkalmazás használata közben. Joggal gondolhatnánk, hogy a megnövelt teljesítménnyel nagyobb energiafogyasztás és rövidebb üzemidő jár együtt. A NOVA technológiának köszönhetően azonban az Optimus Black a hagyományos LCD kijelzőkhöz képest 50%-kal kevesebb energiát fogyaszt általános beltéri használat mellett. A NOVÁ-hoz képest az AMOLED kétszer annyi áramot fogyaszt az internet böngészés során leggyakrabban használt színséma, azaz a teljesen fehér képernyő megjelenítéséhez.

Cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr403009394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása