Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

3D élmény szemüveg nélkül – Toshiba Qosmio F750 3D

2011.07.08. 13:03 TESZTPAD.HU

Az új Qosmio F750 3D a világ első olyan szemüveg nélkül használható 3D notebookja, amely a 2D és 3D tartalmakat egyszerre képes megjeleníteni a kijelzőn

Budapest, 2011. július 5. – A Toshiba, a számítástechnikai és elektronikai megoldások vezető gyártója és forgalmazója bemutatta első olyan notebookját, amely szemüveg nélkül nyújt 3D élményt*. A Qosmio F750 3D ráadásul az első olyan kereskedelmi forgalomban kapható, szemüveg nélkül használható 3D laptop a világon, amely egyszerre képes megjeleníteni a kijelzőn a 2D és 3D tartalmakat. A teljesen új 3D élménynek köszönhetően, a felhasználó ezentúl úgy nézhet 3D filmet az egyik ablakban, hogy közben egy másikban – akár a filmhez kapcsolódó – információk után böngész az interneten. A kiváló minőségű, valós idejű 2D-3D DVD-konvertálást támogató Qosmio F750 3D páratlan lehetőségeket biztosít olyan szakemberek számára is, mint az építészek, kutatók, terméktervezők vagy orvosok. Mind a Qosmio F750 3D, mind pedig a 3D technológia nélküli verzió, a Qosmio F750 piros színben lesz kapható, és 2011 harmadik negyedévétől vásárolható meg Magyarországon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legkényelmesebb 3D élmény
„A Qosmio F750 3D tökéletesen illusztrálja, hogyan használja a Toshiba kiemelkedő kutatási és fejlesztési képességeit arra, hogy innovatív technológiákat és alkalmazásokat valódi termékekké alakítson” – mondta Szabó Tamás, a Toshiba magyarországi marketingvezetője. „Új, kiemelt modellünk biztosítja azt a csúcstechnológiát, amelyet minden multimédiás fejlesztésre és innovációra nyitott felhasználó keres” – tette hozzá Szabó Tamás.

Arckövetéssel, vakfoltok nélkül 3D módban
A Toshiba egy különleges aktív lencsével különíti el a két parallaxis képet, és továbbítja azokat a jobb, illetve bal szembe. Ahhoz, hogy a felhasználó szabadon mozoghasson a notebook kijelzője előtt, a Qosmio F750 3D egy arckövetési technológiával rendelkező HD webkamerával folyamatosan érzékeli a néző arcának helyét. Ez nagy, vakfoltok nélküli 3D betekintési zónát biztosít. A Qosmio F750 egy HDMI-kábellel egyszerűen csatlakoztatható bármilyen 3D TV-hez, így a kiváló 3D minőségnek egyszerre....

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr143050220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása